Globen - dag 2, och dag 3.

Lite sen update, men Globens andra dag bjöd dessvärre inte på lika fina resultat.. Båda hästarna rev varsitt hinder i sina klasser, Cyklon 140, Jacson 150. Dock träffade jag på min kära mor en snabbis, gick en liten sväng på mässan och pratade om lite allt möjligt. Hästarna fick komma ut i friska luften och gå lite med Isaac och Latitia.

Söndagen låg klasserna på morgonen, Cyklon kom 2:a i 140, efter Malin Baryard och Tamina :) Jacson var jättefin och gick till omhoppning i Grand Prixen, 150. Men någonting gick snett, och Niklas red fel väg.. Sånt som händer tyvärr.. Vi kom iväg hemåt vid 13-tiden, så var hemma runt 19, skönt! Sov hela vägen, tyvärr var det dock väldigt kallt i lastbilens bodel.

Hur som helst, nu har vi julpyntat i vår lilla stuga. Ljusstakar, chokladkalendrar, julmust och annat julskoj :) Cia är ledig tors-lör, så jag jobbar själv. Har ridit busig Cagancho i skogen och fin Aquad'or i ridhuset. Några har varit i skritten. Nu måste jag pipa ut i stallet igen (har precis ätit lunch), släppa Cyklon i skritten, och rida Ambra.

Puss hej!

RSS 2.0