Strömsholm, dag3

Det är tur att man börjar få så pass bra kläm på detta jobbet att man kan göra en skitig häst klar för att gå final på 40 minuter.. det fick jag göra idag. Anledningen håller jag för mig själv, men vi kan skylla på att jag är förkyld.. Hur som helst, Cyklon gick först idag, i dagens första klass som var Consolation price 135cm. Han gick upp i ledning, och höll den hela klassen, tills Cagancho entrade banan. Med en sekund petade han ner Cyklon på en andra plats, vilket också blev deras slutresultat i klassen. Radisson var felfri och kom 8a, Dicta var också felfri, men Niklas red lugnt så hon fick inget pris. Jacson hoppade jättefint i Grand Prixen, men rev tyvärr ett räcke i grunden och kom inte till omhoppning, men sånt är livet ibland.. Fast hon har gått fantastiskt i helgen, och i de starter hon gjort efter SM, så henne kan man inte klaga på! Bättre lycka i Polen i början av november. Douglas Lindelöv vann Grand Prixen förresten, roligt för honom! Ne, men för att summera helgens tävlande så har det gått bra, hästarna har varit duktiga och hoppat fint. Två vinster, en andra plats och en fjärde plats tar vi med oss hem. Sitter just nu i lastbilen någonstans i skogen på väg mot Norrköping, är väl hemma vid 12-tiden inatt. Sen är det Breeders som gäller till helgen! Då hoppas vi på våra små stjärnor.

Har haft en riktigt bra helg, bortsett från förkylningen. Bra stallar (vi fick stå i innestallar denna gången!!), nära till framridning och bana, trevliga stallkamrater, nära från lastbilen till stallet och mer.

Nu blir det lite halstabletter och en o annan timmes sömn. Och lite bilder så klart! Snodde från www.equipe.nu:s webshop.. Förlåt.


Miss Jacson. Sto f-00, e: Aloube Z - Lombard.


Jacson i söndagens Grand Prix, 150, åttonde plats.


Cagancho 1017. Hingst f-97, e: Calido I - Cabinette I. Lördagens 150.


Radisson VDL 1164. Hingst f-98, e: Indorado - Nimmedor.


Radisson i lördagens 150-klass, kval till söndagens Grand Prix.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har ni dicta till försäljning eller har niklas köpt henne?

2009-10-25 @ 22:10:03
URL: http://jforsman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0