Strömsholm, dag1

Hej hopp i kylan!

Just nu befinner jag mig på Strömsholm för lite Elit-tävlingar. Kallt som fan är det här uppe!! Dubbla termotäcken är vad som gäller + mössa och tjock tjock vinterjacka. Hästarna har varit duktiga idag, Dicta var 10:a i 130 och felfri i båda faserna, men fick ett stopp på sista hindret i andra fasen i 135, men var jäteduktig! Cyklon kom 4:a i 135, hoppade kanon! I 140-klassen VANN Jacson med nästan 2 sekunder :D Radisson på en 10:e plats, också jättefin. Cagancho stannade på sista hindret i fas två, precis samma hinder och sväng som Dicta gjorde i klassen före.. Men men, så blir det ibland. Synd bara för han hade en jäkla bra tid, ungefär samma som Jacson. Lite stressigt var det idag måste jag medge, dock blir det lugnare morgon imorgon, sen är det fyra hästar i Grand Prix-kvalet, 150.. Och sist  men inte minst Dicta i 135-klassen.

Åt god mat på Gula Hästen ikväll, med "Zettermans-tjejerna", sedan blev det en låång varm dusch, och nu ska det sovas! Mer imorgon. PUSS!