skogshuggare.

Hej hej!

I veckan har vi haft en praktikant, hon heter Pernilla och går i nian. Hon är jätteduktig :) Kommer vara här nästa vecka med, mån-fre, 7-16, så det är skönt med lite extra hjälp. Sedan kommer det en ny praktikant v. 40-46. Blir intressant, hoppas att hon är bra hon med! Vi hade ju världens bästa praktikant i somras, Jennifer, henne saknar vi!! På tal om ingenting, i tisdags bestämde vi oss för att leka skogshuggare och klippa bort lite döda grenar längst en ridväg, så man slipper ducka hela tiden, och man istället kan trava ohindrat. Blev riktigt bra, vi red där idag och kollade läget. Igår, onsdag, var vi lediga tillsammans och dagen till ära begav vi oss, med vår nyutbetalade lön, till Ullared! Fan vilket monsterstort ställe! 5 stora kassar senare, fyllda med allt från räkost till stora bilsvampar, till ridbyxor till hundgodis. Nöjda och glada, men lite hungriga, begav vi oss hemåt igen. Med ett stopp på Max så klart. (Allt efter att killen i 3s försäljningsbås stött på Cia).

Idag har vi som sagt ridit i skogen, men också på banan. Cia har ridit Architecht och Aquad'or, samt longerat Cyklon, medan Anna har ridit Dicta och Sheraton, samt longerat Clicken. Clicken fick bli av med sin långa murvelpäls idag också, riktigt snäll att klippa faktiskt, så det gick bra :)

Nu blir det lite godis framför tv, och kanske några timmars halvsömn innan det ska kvällsfodras. I helgen är det 4-årschampionat i Helsingborg, så vi har fyra 4-åringar att frisera och bada imorgon. Förhoppningsvis kommer alla fyra vidare till söndagen :)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Är det en praktikant från min klass som ska till er? :) Vi har nämligen praktik just de veckorna...

2009-09-17 @ 19:48:50
URL: http://ciccieurenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0